suntbaiatcuminte
Data înscrierii: 28/Mar/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Mar 28, 2008 10:05 pm Titlul subiectului: Am fost prins(a) |
|
|
Fara nici un dubiu, a fi prins masturbandu-te este cea mai mare frica a unui adolescent... o frica care o intrece pe cea a monstrului din dulap sau pe cea a creaturii de sub pat. Aceasta frica creste cu timpul.
Uneori acea persoana care intra peste tine este politicoasa si cool si se scuza spunandu-ti mai tarziu ca e O.K. sa faci ceea ce faci. Cateodata insa, persoana --deseori un parinte-- se ingrozeste, traumatizand adolescentul. Cea mai daunatoare reactie o pot avea parintii strict religiosi, dintre care unii spun copiilor lor ca vor ajunge in iad.
Ceea ce este clar este ca oricine este prins la un moment dat si unii isi aduc aminte si rad acum. Altii tin minte aceasta ca fiind un moment jenant care a fost inrautatit de catre cel care i-a prins. Oricum am vrea sa auzim de la TINE ceea ce s-a intamplat. Asta este o buna metoda de a va exprima sentimentele despre masturbare intr-o comunitate in care nu te judeca nimeni. Doar pentru ca ceva este scris aici nu inseamna ca este incurajat de catre site, dar noi vrem sa prezentam sentimentele tinerilor fata de sex si masturbare intr-un mod corect. |
|
Giuli
Data înscrierii: 12/Dec/2006 Mesaje: 149
|
Trimis: Mie Apr 23, 2008 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca acel gand ca ar putea sa te prinda este cel mai mare factor de excitare si palcere pentru unii, de aceea spun unele persoanele, ca cel mai cool a fost in lift, intr-o toaleta a unui bar, etc! |
|
TheOz
Data înscrierii: 13/Feb/2017 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Feb 15, 2017 11:57 am Titlul subiectului: Am fost prins |
|
|
Am fost prins in baia casei in care locuiam, cand inca nu implinisem 14 ani. Ma masturbam de cateva minute bune, complet dezbracat, stand in picioare, cu ochii inchisi, simtindu-ma in deplina singuranta in intimitatea incaperii in care ma aflam. Toate gandurile mele erau stapanite de frumusetea corpului musafirei familiei mele pe care, nu cu mult timp inainte, o admirasem in toata splendoarea sa, pe gaura cheii in timpul dusului. Placerea crestea ametitor cand brusc o imensa spaima a pus stapanire pe mine atunci cand am auzit un tipat scurt venind de la o distanta nepermis de mica. Apoi aveam sa vad prin fanta usii, uitata intredeschisa, tocmai imaginea chipului uimit al tinerei femei.care ma inspirase atat de incitant. Privirile ni s-au intersectat. Am ramas inghetati amandoi de spaima si uimire pret de cateva foarte lungi secunde. Rafinamentul celor 26 de ani ai ei a facut ca un suras sensibil temator sa infloreasca pe chipul sau tot mai imbujorat. Ma incanta perceptibila neliniste a corpului ei. Fara sa stiu cum si cand, am reluat stransoarea mainii si am facut doua miscari usoare. Apoi... ea a intrat in baie. |
|